Over

Opgeruimd staat netjes - weg met de consensus?!

De claims op onze collectieve ruimte komen uit verschillende domeinen en de druk op onze openbare ruimte neemt toe. We willen met steeds meer mensen op een klein oppervlak leven en op sommige plaatsen is er geen plek meer voor consensus. Er moeten keuzes worden gemaakt: we moeten opruimen. Maar hoe verdeel je de ruimte en welke claims hebben prioriteit? En in hoeverre is er synergie of mogelijkheid voor nuance en differentiatie? Ben jij een stads- en beleidsmaker en werk jij aan de verdichte, historische, autoluwe of leefbare stad? Kom dan naar het seminar en ga het gesprek aan met panelleden uit 4 verschillende domeinen. Welke keuzes maak jij in onze toekomstige openbare ruimte? En hoe?

Voor wie

Het seminar vormt een kennisupdate en inspiratiebron voor stadsmakers in middelgrote en grote steden in Nederland en België. Onder meer ontwikkelaars, stedenbouwers, (landschaps)architecten, beleidsmakers, projectleiders, aannemers zijn van harte welkom om aan te schuiven én mee te praten. Uiteraard zijn ook de alumni van de Master City Developer, die in 2023 haar 20-jarig bestaand vierde, ook van harte uitgenodigd.

Door wie

De Master City Developer (een samenwerking van TU Delft en Erasmus Universiteit) organiseert in samenwerking met Acquire dit Seminar voor stadsmakers met als thema ‘opgeruimd staat netjes’. 

Bekijk de terugblik van 2023

Terug naar boven