Businesscase

Businesscase

Op 14 februari zoomen we in op de businesscase van hubs. Een relevant vraagstuk voor een ieder die zich buigt over inbreiding, binnenstedelijke ontwikkelingen, herontwikkeling van terreinen en gebouwen, het opnieuw inrichten van straten, pleinen en steden. Wie is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, het gebruik en onderhoud? 

Programma

Giuliano Mingardo, programmamanager Master City Developer schets de huidige situatie. "Op dit moment zijn de meeste mobiliteitshubs niet meer dan een artist impression in een beleidsnota of in een projectvoorstel. Mooi idee, maar we weten absoluut niet of het gaat werken. Laat staan wie verantwoordelijk is voor de businesscase.” Theo Thuis, managing director Innovations bij Q-Park, vertelt over de hub-businesscase vanuit het perspectief van het parkeerbedrijf. Raymond Gense  duidt dat om de businesscase goed werkend te krijgen, we een schaalsprong nodig hebben. Als laatste komt Programmamanager Martin Courtz, van Hub | Groningen Drenthe aan het woord. Zijn business is altijd positief. Misschien niet in geld maar wél in inclusiviteit.

Aansluitend gaan we met elkaar het gesprek aan, onder leiding van Nick Juffermans, strategisch adviseur Mobiliteitshubs en logistiek bij Goudappel. 

Voor wie

Dit seminar is interessant voor een ieder die zich buigt over inbreiding, binnenstedelijke ontwikkelingen, herontwikkeling van terreinen en gebouwen, het opnieuw inrichten van straten, pleinen en steden. Kortom: projectontwikkelaars, gebiedsontwikkelaars, vastgoedmensen, parkeerexploitanten, stedenbouwkundigen, mobiliteitsexperts, verkeerskundigen en parkeerprofessionals zijn aanwezig bij dit seminar.

Het Seminar MCD wordt gelijktijdig én op dezelfde locatie georganiseerd als het Nationaal Hub Congres én de Zero Emissie Conferentie. Je kunt je deelname combineren. 

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven